Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2017 05:55 - Предисторията на Злодеят от Ляо Лин
Автор: razkazitenagrobarq Категория: Изкуство   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  След Предисторията на Дон Хелипе е време и за Предисторията на другият главен герой в разказа - Злодеят от Ляо Лин. Приятно четене драги читатели и читателки.


 Всичко започна преди седем години....

 Беше изминал важен период от живота на Злодеят който по това време беше наричан само Момчето от Ляо Лин. Беше завършил гимназия и влезе успешно в университета.  Няма да скрием, че преживя не едно и две предателства и се надяваше на нещо ново. Грам не подозираше какво щеше да е бъдещето.
 Момчето от Ляо Лин се озова в някаква сграда с новите си непознати колеги. На своя територия той наистина проявяваше качествата си  на Злодей, но на непознато място с непознати хора се чувстваше странно. Денят беше изпълнен с доста задачи и трябваше  от тази сграда да се отиде в друга за лекции.  Момчето от Ляо Лин се насочи към автобуса когато по пътя го спря един от неговите нови колеги.
 - Хей пич извинявай, в колко часа са лекциите?
 - В 13 часа и са ... - той даде точно опътване.
- Благодаря, да се запознаем аз съм Хил.
- Приятно ми е, наричай ме Момчето от Ляо Лин

 Това бе първата среща между бъдещите приятели и сътрудници Мистър Хил известен още като Дон Хелипе и Злодеят от Ляо Лин известен като Злодъро мен.
 По това време Дон Хелипе имаше друг стил и приличаше на Нео от Матрицата - нещо което по късно го вдъхнови за дрескод на охраната му. Злодеят беше с бухнала що годе къса коса и обект на интересите му по това време бяха компютърните игри.
 Постепенно Злодеят започна да се опознава с новите си колеги. Запозна се с интересен младеж с който заързаха геймърски разговор.
- Джиткам Страйк Кънтър 6 и 1 а ти? - попита го непознатият тогава младеж.
- И аз я харесвам и когато мога я играя, иначе обичам футболните игри като Мифа.
- Мех, тази не ме кефи.
 Както вече разбирате младежът запален по компютърните игри беше не кой да е, а Морги Кримков - Мопето.
 В течение на времето Мопето стана приятел с мистър Хил, а Злодеят общуваше с други свои колеги които по късно напуснаха като някой си Рашо Пумбата спящ в важните моменти и Титко Метъла. Злодеят се запозна и с Мазният Мони - тогава видимо уплашен, кротък и не толкова мазен. По късно този индивид взе да паразитира покрай Злодеят и целеше услуги. Няма да се спираме на този герой. Драгият читател може отново да прочете историята за Мазния Мони и ще се изгради представа за тяхните отношения по репликите на героите.
 На съседна маса стоеше треперещо момиче със син анцунг Адидас. По всичко личеше, че от провинцията. Беше свито и уплашено като бездомно куче попаднало в клетка. Това беше Торянка Благоева известна като малкото Тоби. Кой би предположил, че това уплашено момиче, ще стане шармантна и напориста репортерка в МеНеТе.
 В първите години на своето познанство Злодеят и дон Хелипе не общуваха много, но винаги между тях имаше коректни колегиални отношения които са един от факторите които след време ги сплотиха и ги направима непобедим тандем.
 Злодеят постепенно се опозна с колегите си, но най гръмогласна по това време, беше едно странно момиче на първата маса което веднъж го заговори.
- Хей какво си правиш?
- Аз ли? На мен ли говориш?
- Кажи сега коя колежка те кефи яко тук хихихи
 Злодеят се чудеше това момиче кокетничи ли?
- Има хубави колежки, не се оплаквам но ти коя си?
- Аз съм Тъпослава Нихайлова. Може да ми викаш Награди хихихи..
 
 И от тук се започна сагата с Тъпослава Нихайлова. Тъпослава не  спираше да бърбори, да задава тъпи въпроси на колеги, на професори. Да се фука, че познава бате Тоце и кака Майна, да се оплаква, че брат и бива измъчван като ходи на фитнес и колко тежко е там. Момчето от Ляо Лин първоначално не разбираше. Той бе дълбоко заблуден!!! Не разбираше тези негови колеги които се подиграваха къде публично, къде по ъглите на Тъпослава. Постепенно Награди взе да флиртува все повече и повече с него и да го оплита в мрежите си.  Той мислеше Награди за нормално момиче. Всички страняха от нея, но тя нахалстваше. Там се запозна и с Слугония тогава просто Гония. Нормално претиснително момиче което беше в друга компания. Нямаше нищо общо с Тъпослава. Дори Мени - друга вярна дружка по късно на Награди водеше не един спор с Тъпослава и имаше кавги за дати на изпити.
  Награди постепенно стана близка с Злодеят. Той и направи не и една услуги. Ходатайства за нейния добър успех. Съжаляваше я, а постепенно я хареса. Тя плачеше. Приятелят и я бил заразял, била самичка, имала нужда и от утеха.
 Тъпослава стана любовница на Злодеят или ако сме коректни той стана нейн любовник. Нещо което не може да си прости. Постепенно Награди взе да охладнява. Злодеят се осъзна и направи проучване. Оказа се, че Награди е лъгала за не едно и две неща. Никога не се е разделяла със своя приятел Кашо. Напротив! Въпросният се оказа слаботелесен Мунчо и рогоносец. Кой знае с кой още му е изневерявала Тъпослава, а той нямаше нищо против и както по късно бе казал - Да прави каквото ще, тя е сводобна и модерна жена.
 Злодеят се одръпна от Награди. Все пак беше великодушен. Водеше диалог с нея. Тя искаше да са само приятели. Даде и шанс и Награди пак се провали и го пропиля.
 Последваха лъжи и интриги. Лъжеше колегите за Злодеят. По това време свършваха вече следването си. Злодеят бе основал Злодей Холдинг. Бе станал съдружник с дон Хелипе и постепенно разширяваха бизнеса си. Мопето също беше верен, а Мазният все още заблуждаваше, че е коректен.
 Постепенно Награди си хвана нова жертва - момиче. Това бе Гония Танкова. Размаха и пръст, че не  е женствена, нямала стил, била просто момиче.  Трябвало да се забавлява. Всяка вечер на събития и купони. Колко хубаво било това. Психиката на Гония бе разбита и постепенно се превърна в  безмозъчната слугиня Слугония Танкова.
 Злодеят бе бесен. Каква змия се оказа Тъпослава. Въпреки всичко като разбра за връзката на неговия приятел дон Хелипе с Слугония Танкова не каза нито една лоша дума за компанията пред него. Реши да даде шанс. Каза си - всеки си има своите особици, мании. Дон Хелипе сам стигна до горчивите изводи и истини за Тъпослава, Слугония и цялата компания.
 Започна война. Злодеят бе принуден. Лъжите на Тъпослава не спираха.
 За това реши да прати Мопето който беше станал негова охрана заедно с своя приятел от детството Спешо в дома на Слугония.....




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: razkazitenagrobarq
Категория: Изкуство
Прочетен: 62691
Постинги: 56
Коментари: 10
Гласове: 1769
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930