Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2017 11:45 - Разкази за едно компания - Тъпослава Нихайлова- Награди
Автор: razkazitenagrobarq Категория: Изкуство   
Прочетен: 453 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

   Едно момиче висеше със страшна сила пред витрината на магазин "Рошавата гарга" в един мол. Беше в обичайната си физиономия тип "блееща овца" и отворена уста готова всеки момент да хване муха. Това беше младата и модерна по нейни собствени думи Тъпослава Нихайлова която нагалено приятели и познати наричаха Награди. Награди мечтаеше да стане оборотна поп-фолк певачица и да вземе награда Вайнер и то ако може лично от Чичко Вайнера. Мечти.
- Наградиии ето нии- чу се пискливо гласче
- Оф чакам ви цяла вечност, ще изпуснем събитието. Къде бяхте.
- Тук сме брат ми хуахуаха, мляс мляс 
Това бяха братчето Гепи и Слугинчето. Гепи обичаше да нарича сестра си брат ми винаги, а в този момент мляскаше сандвич. Сандвич който тя лично приготвяше всяка сутрин и го слагаше в кутийка. Гепи обичаше да обядва в мола именно домашния си сандвич защото не обичаше да го гледат как яде.
- Ако още веднъж закъснеете ще ви се скарам! Какво е това безобразие, ще изпуснем промоцията долу. Довечера сме на концерт на Плеско Потинов, а след това в дискотека Граза ще пее бате Тоце с кака Майна.
- Така е Награди! Права си! Извинявай че закъсняхме. Каквото кажеш това ще е - каза Слугинчето което се усмихваше тъпо с празен поглед гледайки ту Награди, ту братчето Гепи.
Слугинчето не беше така. Промени се за има няма две години. От скромно момиче тя се превърна в копие на Награди. Тя е нейния идол. Слугинчето имаше връзка с един пичага която обаче приключи. Бившият на Слугинчето мистър Хил се опита да спре пагубното влияние на Награди върху нея. Без резултат. Слугинчето не вярваше на неговите думи. Мислеше, че е злодей, че има хора с бухалки и да - заедно с злодеят от Ляо Лин мразят Награди. Нещо повече - за всичко е виновен злодеят от Ляо Лин. 
Събитието в мола мина. Гепи влезе в обичайната си роля на фотограф и снима нашите героине с известни и неизвестни присъстващи на това събитие.
- Наградии с теб е толкова забавно. Обичам те Награди. Искаш ли бонбонче? След дискотеката може да дойдеш у нас да те черпя кекс. Просто го забравих.
- Виждаш ли мила моя. Ако не бях аз ти нямаше да можеш никога да се забавляваш. Това с кекса да не се повтаря защото няма повече да те взимам с мен.
- Така е Награди. Права си. Няма да се повтори.
- Ще видим. Я в центъра на мола има кола награда. Гепи снимай ни.
- Награди Кашо ще дойде ли на концерта.
- Не. За какво да идва. Аз съм млада модерна и свободна жена. И той няма нищо против да ходя навскадъсе сама.
Кашо беше официалният приятел на Награди. Пред едни хора беше с него, пред други не, а трети лъжеше. Работата му беше да помага на тревомани да се откажат от лошите навици.
- А Мени и Манката ще дойдат ли? Би било толкова забавно- Слугинчето отново се усмихваше тъпо гледайки своя ментор и идол в живота с празен поглед.
-Те не обичат Плеско Потинов. Хайде да пеем - "Хора подарете цветее... гордост е да служиш на МВРеее"...

Тук нашите герои запяха. Гепи взе да пляска с ръце и да подскача а нашите героини се гледаха влюбено.
След като спряха да пеят и се насочиха към концерта, Гепи взе думата:
- Момичета в събота има събиране на младежкото ПОГРЕБ. Ще има среща с Клецо Мецанов, Тетка Сврачева, Фиданка Падпадъкова и нашия лидер Тиквойко Тиквисов.
- Отиваме!
- Ще си направим снимки нали? Ще бъде толкова забавно- слугинчето беше много доволно. Докато не погледна своя телефон и Сураттефтера си.
- Ужааас! Какъв долен човек. Подлеец!
- Какво има?
- Няма да повярваш Награди. Злодеят от Ляо Лин е пуснал два поста в Сураттефтера срещу теб. И този пост е харесан от доста хора които се смеят и забавляват. Зад това сигурно стои и мистър Хил. Треперя от нерви.
- Бързо го блокирай.
- Да Награди. Слушам. Готово. 
-Той завижда на моя интелект. В четвърти курс той ни излъга за темата на един изпит но никой не повярва. Настроих доста хора срещу него но още му се връзват. Злодей.
- И аз му погледнах профила. КОМОНИЗД. Подиграва се на нашата партия ПОГРЕБ и се гаври с нашите лидери. Ако можеш да се бия щях да го набия - Гепи беше видимо ядосан
- Не Гепи, ти не си като него и мистър Хил. Не би убил и муха.
- Хуахуахуа Благодаря - тук братчето Гепи се развесели. Направиха си селфи и продължиха към поредното събитие. Дали нашите герои ще се променят? Ще има ли продължение тази история? Това само времето ще покаже.




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: razkazitenagrobarq
Категория: Изкуство
Прочетен: 62638
Постинги: 56
Коментари: 10
Гласове: 1769
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930